تک نگاره ها

آنچه در ذهن می اید

تک نگاره ها

آنچه در ذهن می اید

قرقیزستان و جنبش سبز ، یک قیاس مع الفارق

آنچه این روزها در قرقیزستان می گذرد گاهی باعث حسرت هواداران جنبش سبز شده و گاهی ابراز پشیمانی از اینکه چرا دست به خشونت بیشتری نزدند ومواردی مشابه اینها. ذکر چند نکته ضروری می رسد.

قرقیزستان کشوری فقیر وکوچک است. اقتصاد و رفاه نسبی مردم حرف اول را در میزان رضایتمندی قرقیزها از دولت مستقر می زند. این تظاهرات و خشونتها هیچگاه به دلیل آزادی های سیاسی واجتماعی یا رسیدن به یک دموکراسی واقعی صورت نگرفته.

نکته مهمتر این است که هنوز دو روز از آغاز سقوط دولت نگذشته که دم روسیه در پشت ماجرا پیدا شده است. پوتین از دولت جدید حمایت کرده و دولت قبلی را به باد انتقاد گرفته است.

پر واضح است که این اقدامات بی پشتوانه روسیه صورت نگرفته و بنابراین نمیتوان این تظاهرات را جنبش وقیام مستقل مردم آن کشور علیه دولت مستقر قلمداد کرد.

بنا بر آنچه گفته شد تفاوتهایی محسوس میان آنچه در ماههای اخیر در ایران رخ داد وآنچه در چند روز گذشته در قرقیزستان اتفاق افتاد وجود دارد و مقایسه این دو رخداد کاری اشتتباه وبه دور از واقع نگری است.

آنچه که پیش روی جنبش سبز قرار دارد وباید بر آن تاکید شود درگیر نمودن اقشاری مانند کارگران ومعلمان ، دانش آموزان و کارمندان با مطالبات واقعی این صنوف  است. ضمن اینکه نباید فراموش کرد که بیست ودوم و بیست وپنجم خرداد نزدیک است...

نظرات 4 + ارسال نظر
محمدحسین پنج‌شنبه 19 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 11:53 ب.ظ http://physicsscu87.blogsky.com

گستر ش آگاهی ها باید هدف اصلی جنبش سبز باشد نه خشونت!!
زیبا نوشتی

معرفی پنج‌شنبه 19 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 11:56 ب.ظ http://www.medicblog.ir

با سلام و خسته نباشید
در صورت تمایل لینک کنید تا بدینوسیله امکان دسترسی عده بیشتری از علاقه مندان مهندسی پزشکی به
www.MedicBlog.ir
فراهم آید.


کد فریم مدیک بلاگ:

<iframe
name="ID/Name"
src="http://www.medicblog.ir/"
width="100%"
height="100%"
scrolling="YES"
frameborder="1">
www.MedicBlog.ir
</iframe>

کد بالا را در هر قسمت از قالب وبلاگتان می توانید بگذارید.
*در صورت گذاشتن فریم مدیک بلاگ ، نیازی به دادن لینک از طرف شما نیست و در اولین فرصت لینک خواهید شد. منتظر جوابتان هستم.

آلن جمعه 20 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 12:26 ق.ظ

گیرم در مورد قرقیزستان شما درست میفرمایید که کشوری فقیر است و ... در مورد تایلند چه؟ تایلند کشور فقیر و عقب مانده ای نیست و در ضمن سطح زندگی و رفاه ظاهری شاخص مناسبی برای برآورد عملکرد یک حکومت نیست دوست گرامی. وگرنه انقلاب اسلامی سال 57 هیچ مورد و معنایی نمیداشت، چون هرچند شما ممکن است بیاد نداشته باشید، بنده و همسن و سالهایمان خوب بیاد داریم که رفاه نسبی مردم و حتی آزادیهای فردی بسیار کیفیت برتری نسبت به امروز جامعه ما دارا بود، هرکسی امکان تحصیل رایگان تا سطوح عالیه را داشت، بپس از فارغ التحصیلی جذب بازار کار میشد، درآمدها کاملا پوشاننده مخارج بود و اگر با درایت عمل میشد امکان پس انداز مبالغ قابل توجه، خرید مسکن و اتوموبیل، هزینه مسافرت و .... کاملا برای اقشار متوسط رو به پایین هم وجود داشت، ..اما کماکان حکومت پیشین یک دیکتاتوری و نه یک حکومت دموکراسی شمرده میشود. چون آزادی بیان و مطبوعات و نیز آزادی احزاب و تشکلهای سیاسی و امثال آن وجود نداشت. پس پیش از سخن گفتن بهتر است کمی تامل و بررسی کنیم که چه میگوییم و قیاس و ملاکمان چیست.

ناشناس جمعه 20 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 04:32 ب.ظ

این که میگین قرقیزستان با ما فرق میکنه یعنی بشینیم دست رو دست بذاریم. مثل این موسوی که میگه سال صبر و استقامت! اینا هم که به نظام و قانون اساسی پایبند هستند که تنها سد راه آزادی و دموکراسی است. اینا با همین رژیمند گول نخورید .پس تا دیر نشده باید فکری به حال رهبری جنبش کنیم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد